• Jouw vacature ons werk

     

    Ben je op zoek naar een medewerker?

    Dan ben je bij BleiZo aan het juiste adres.

Over Werkgevers

Arbeidskrachten in een snel veranderende maatschappij. Cycli van hoogconjunctuur en laagconjunctuur lijken elkaar is steeds sneller tempo op te volgen. De omzetten schieten onder invloed van de seizoenen alle kanten op: van hoge pieken tot diepe dalen. Hoe kan je als ondernemer je bedrijf op koers houden onder invloed van externe factoren.

BleiZo-Werkt.nl wil jouw partner zijn in het zoeken naar gepaste oplossingen.

Het werken met een uitzendbureau heeft ook een aantal onzekerheden, maar niet met BleiZo-Werkt.nl. Klik hiervoor op het kopje Inlenen.

Voor een verdere kennismaking komen we graag langs. Bel 079-36 17 266 of vul het contactformulier in.

Een vacature plaatsen kan onder Vacature plaatsen

BleiZo-Werkt.nl is de merknaam die de Acht Uitzendgroep gebruikt voor de regio Lansingerland en Zoetermeer.

Over Inlenen

Als werkgever ken je de markt. Iedere dag ben je bezig om in te spelen op de vraag vanuit de markt. Je houdt rekening met de seizoenen, feestdagen, evenementen etc. Je weet wanneer je kan scoren, maar is op dat moment de personele bezetting op orde?

Iedere dag is er een zorg over de personele bezetting; zijn er voldoende mensen aanwezig of zijn er teveel mensen aanwezig? Wie heeft verlof en wie is ziek? Om deze reden hebben steeds meer bedrijven een basisbezetting met hier omheen een schil van flexkrachten.

“Acht” Uitzendburo B.V. verzorgt al sinds 1995 personeel. Opgezet door een slager voor slagers en bedrijven in de vleesverwerking. In 2020 hebben we besloten om onze vleugels uit te slaan naar personeel in andere branches in de regio waar we gevestigd zijn: Lansingerland en Zoetermeer rond NS-station Lansingerland-Zoetermeer. Hierbij is een voor de hand liggende werknaam gekozen: BleiZo-Werkt.nl

Als werkgever heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, en jammer maar waar, problemen hebben dit ook niet. Daarom staan wij 24/7 voor je klaar. Vrijwel altijd hebben wij een oplossing voor een acuut probleem.

Werken met BleiZo

Bleizo-Werkt.nl is het uitzendbureau van Zoetermeer en omstreken. Als onderdeel van Acht Uitzendburo b.v. dat opgericht is in 1995. Dit als uitzendbureau gericht op de vleesbranche in het MKB, het grootwinkelbedrijf en horecaleveranciers door heel Nederland. Met BleiZo-Werkt.nl willen we de arbeidsmarkt van Zoetermeer en Bleiswijk bedienen.

De afgelopen jaren zit Zoetermeer in de lift en dit is ook te merken aan de groei van het aantal banen. Bij ons kunt u voor verschillende soort banen terecht zoals bijvoorbeeld een baan naast de studie of een vaste baan. Als uitzendbureau in Zoetermeer, bieden wij banen aan in en rondom Zoetermeer en Bleiswijk. U kunt bij ons terecht voor fulltime of parttime banen.

Laatste nieuws

De verschillende emailadressen

Wij gebruiken verschillende emailadressen

Lees meer

Wij zijn een gecertificeerd uitzendbureau

Wij zijn er trots op

Lees meer

Vakantie en verlof

Nu Corona niet meer ons hele leven beheerst kunnen we weer denken aan vakantie en dagjes weg.

Lees meer