• Jouw baan ons werk

    Ben je op zoek naar een baan?
    Dan ben je bij BleiZo aan het juiste adres.

Over BleiZo

Tussen Bleiswijk en Zoetermeer ligt een groot bedrijventerrein met daarbij het NS-station Lansingerland-Zoetermeer waaraan we ook onze werknaam ontlenen.

BleiZo-Werkt.nl is onderdeel van de Acht Uitzendgroep. De groep bestaat uit drie onderdelen: BleiZo-Werkt.nl, Acht-ZZP B.V. en Acht Uitzendburo B.V.

Acht Uitzendburo B.V.is opgericht in 1995 en voornamelijk gericht op de vleesbranche in het MKB, het grootwinkelbedrijf en horecaleveranciers door heel Nederland. Met BleiZo-Werkt.nl willen we de arbeidsmarkt van Lansingerland en Zoetermeer bedienen.

Als 26 jarige ben je jong en nog redelijk onervaren Wanneer je als uitzendbureau 26 jaar oud bent ken je het klappen van de zweep en heb je je sporen verdiend in de uitzendbranche. Onze klanten vertrouwen ons en bouwen op ons.

Wie onze klanten zijn? Dat zijn landelijk opererende supermarktorganisaties, zoals Deka Markt supermarkten, Coöp supermarkten en Boon’s markt, maar ook horeca leveranciers zoals Sligro en Nice To Meat zijn klant. Dit vertrouwen maken we ook waar in de regio BleiZo. Meer informatie over het inlenen van personeel staat onder het kopje Inlenen. Daar vind je ook de stukken over de inleners aansprakelijkheid en de certificeringen. Zie ook onder het kopje Downloads.

Onze mensen

Portretfoto van Erik Hoogink

Erik Hoogink

Eigenaar Acht uitzendgroep.

Ervaringsdeskundige, dat is het juiste woord voor Erik Hoogink. Op 11 juli 2005 begonnen als uitzendkracht bij Acht Uitzendburo B.V....

Eigenaar Acht uitzendgroep.

Ervaringsdeskundige, dat is het juiste woord voor Erik Hoogink. Op 11 juli 2005 begonnen als uitzendkracht bij Acht Uitzendburo B.V. Nog geen jaar later, om precies te zijn 10 juli 2006, aan het werk als planner op kantoor.

De stappen die volgden hebben geleid tot eigenaar van de Acht uitzendgroep. De kennis en ervaring opgedaan als slager, uitzendkracht en ondernemer blijken de sleutel tot succes. De taal van de werkvloer en de directiekamer zijn hem beide niet vreemd.

Anno 2017 staat de uitzendbranche door vernieuwde wet- en regelgeving op z’n kop. Het uitzenden van vakbekwame slagers in een snel veranderende vleesbranche en een krimpende arbeidsmarkt is de uitdaging die wordt aangegaan. Om deze reden zijn Zoetermeer Werkt en Acht ZZP in het leven geroepen.

De relatie tussen klanten in dit geval inleners en uitzendbureau enerzijds en anderzijds de relatie uitzendbureau en haar uitzendkrachten (onze medewerkers), zal cruciaal blijken te zijn.

Een goede relatie onderhouden met klanten en medewerkers kan alleen als de facturen voldoen aan de gemaakte afspraken en het loonstrookje klopt. Voor o.a. de facturatie en loonadministratie wordt Erik bijgestaan door Sharon Flohr. Sharon zal veelal het eerste aanspreekpunt zijn als u belt met kantoor. De financiële administratie en het onderhouden van contacten met de fiscus, UWV en de verschillende verzekeringen is in handen van Irma van Rijs.

Irma is tevens de vertrouwenspersoon binnen de gehele Acht Uitzendgroep.

Lees meer
Portretfoto van Sharon Flohr

Sharon Flohr

Planning en loonadministratie

De planning voor de verschillende werkmaatschappijen is een gezamenlijke taak van Sharon en Erik.

Sharon verwerkt de uren i...

Planning en loonadministratie

De planning voor de verschillende werkmaatschappijen is een gezamenlijke taak van Sharon en Erik.

Sharon verwerkt de uren in onze administratie. Dit is enerzijds collecterend (het verzamelen van de uren) anderzijds controlerend ( het controleren van de uren ).

Het opstellen van contracten en de voortgang in de verschillende processen wordt door Sharon bewaakt.

Heb je vragen over je loonstrook of wil je verlof opnemen stuur een mailtje aan sharon.

planning@acht-uitzendgroep.nl

Lees meer
Portretfoto van Irma van Rijs- de Leeuw

Irma van Rijs- de Leeuw

Hoofd financiële administratie

Als verantwoordelijke voor de financiële administratie en het taalkundig geweten van “Acht” Uitzendburo B.V., is haar taak ...

Hoofd financiële administratie

Als verantwoordelijke voor de financiële administratie en het taalkundig geweten van “Acht” Uitzendburo B.V., is haar taak vooral controlerend.

Controlerend op het financiële reilen en zeilen van Acht Uitzendburo B.V. maar ook de taalkundige opstelling van het briefverkeer en publicaties. Producerend en informerend is zij op het gebied van bedrijfseconomische informatie en de aanlevering van data aan de fiscus en het CBS.

Voor alle controles door externe instanties zoals de belastingdienst, UWV maar ook het VR , wat de NEN-4401 certificering uitvoert, is Irma de vraagbaak.

Irma is ook de vertrouwenspersoon voor de gehele Acht Uitzendgroep.

Heb je een vraag over sociale zekerheid, het opgeven van informatie aan het UWV of intimidatie, bel of mail naar Irma:

administratie@acht-uitzendburo.nl

Lees meer

Onze hulp bij jouw baan

Bleizo-Werkt.nl is het uitzendbureau van Zoetermeer en omstreken. Als onderdeel van Acht Uitzendburo b.v. dat opgericht is in 1995. Dit als uitzendbureau gericht op de vleesbranche in het MKB, het grootwinkelbedrijf en horecaleveranciers door heel Nederland. Met BleiZo-Werkt.nl willen we de arbeidsmarkt van Zoetermeer en Bleiswijk bedienen.

De afgelopen jaren zit Zoetermeer in de lift en dit is ook te merken aan de groei van het aantal banen. Bij ons kunt u voor verschillende soort banen terecht zoals bijvoorbeeld een baan naast de studie of een vaste baan. Als uitzendbureau in Zoetermeer, bieden wij banen aan in en rondom Zoetermeer en Bleiswijk. U kunt bij ons terecht voor fulltime of parttime banen.